fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

De Zonnebloem

Waanrode

Team

Groep 1 Gr 1

juf Christel

Vol enthousiasme en inzet kom ik in de verschillende groepen van de kleuterschool.
Ook doe ik de zorg in de kleuterschool en leesgroepen in de lagere school.

Groep 1 (instap) Gr 1 (instap)

juf Nathalie

Hallo,
Ik ben juf Nathalie, door de kinderen en collega's ook wel juf Nathalieke genoemd. Ik ben de juf in de eerste kleuterklas. Ik heb het genoegen om de allerkleinsten een fijne en vlotte start te geven in onze school.
Ik vind het heel belangrijk dat de kinderen zich goed voelen in de klas, graag naar school komen en zich veilig voelen bij mij. Zo kunnen we samen spelend op ontdekking gaan.

Groep 2 Gr 2

juf Marie-Jeanne

Hallo, ik ben juf Marie-Jeanne.
Voor mij is het belangrijk dat jullie kleuters zich thuis voelen in de klas. Door toffe uitdagende thema’s uit te werken die inspelen op hun wereld en hun fantasie is het zo leuk voor mij om te zien hoe je kleuter zonder te beseffen, zo veel rijke ervaringen opdoet. Daarvoor blijven we niet altijd in onze ruime en mooie klas, maar gaan we ook regelmatig op leeruitstap. Soms buiten het dorp, maar ook dikwijls in ons dorp.
Welkom in onze klas.

Groep 3 Gr 3

juf Sonia

Ik vind het belangrijk om dagelijks een gezellige klassfeer te creëren,
waarin kleuters actief en betrokken bezig zijn.
Aan de hand van speelse activiteiten en spelletjes maak ik de kleuters stap voor stap klaar voor het eerste leerjaar. Ook hecht ik veel belang aan zelfstandigheid, samenhorigheid, respect en liefde voor elkaar!
Kortom, het geeft me steeds een goed gevoel als de kleuters graag naar school komen en zich goed voelen in de klas.

Groep 4 Gr 4

juf Sofie

In onze klas kunnen we spelen en leren, dromen en groeien, maar hebben we vooral veel pret!

Groep 4 / 5 / 6 Gr 4 / 5 / 6

juf Sofie

Ik hou ervan om kinderen te zien (op)groeien tot wat ze graag willen doen en tot wie ze graag willen zijn.

Bij dit proces van talenten ontdekken en zichzelf ontplooien wil ik hen graag op weg zetten en coachen.

Groep 6 Gr 6

juf Liese

Ik ben juf Liese. Welkom in de Zonnebloem.

Ik ben blij dat ik op deze warme school mag werken, de school waar ik zelf als kind ben opgegroeid.

Voor mij staat het "goed voelen in de klas" op de eerste plaats. Ik luister naar de kinderen en probeer hen te begrijpen zodat ik hun persoonlijkheid, interesses en kwaliteiten ontdek en verder kan laten ontwikkelen.

Groep 7 Gr 7

juf Amaryllis

Elke dag
kom ik met een lach
want een goed humeur
maakt van elke moeite
een plezier

Groep 8 Gr 8

juf Elke

Ik geef heel graag les in onze school waar ik zelf als klein meisje ook mijn kindertijd heb doorgebracht. Deze school koos ik zelf ook als basisschool voor mijn eigen kinderen.
Samen met de leerlingen van mijn klas kijk ik ieder jaar erg uit naar de bos- of zeeklas: een topweek voor zowel kind als leerkracht!
Ik probeer de leerlingen ook zo goed mogelijk voor te bereiden op hun laatste jaar bij ons op school en doe dat met veel plezier. Kinderen zien groeien is toch het mooiste wat er is!

Groep 9 / Zorg Gr 9 / Zorg

juf Jella

Ik ben juf Jella.
Ik sta met veel plezier in de zesde klas. Ben creatief, fan van de bos- en zeeklas en geboeid door het voorbereiden van de leerlingen op de grote school d.m.v. projecten en activiteiten.
Ik sta open voor en kan omgaan met het wisselende pubergedrag en de verscheidenheid in mijn klas.
Ik ben elk schooljaar opnieuw bereid om voor de zesdeklassers van het 'leste' jaar het beste te maken.

Groep Admin. medew. Admin. medew.

juf Sonia

Sinds 1990 ben ik 'Sonia van de bureau': administratief medewerker in de Zonnebloem.

Ik sta in voor de personeels- en leerlingenadministratie.
Alles correct en stipt doorgeven is mijn prioriteit.

Tussendoor geniet ik graag mee met de activiteiten van de leerlingen.

Groep Directie Directie

juf Christine

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich goed voelen op school en 'thuis komen'. Daarom trek ik tijd uit om een babbeltje te slaan met de kinderen of hen te feliciteren wanneer ze jarig zijn. Wij dragen zorg dragen voor alle 'zonnebloemzaadjes' die ons worden toevertrouwd. We geven hen voldoende voeding en water zodat ze opgroeien tot stevige zonnebloemen.

Groep ICT / 8 / 9 ICT / 8 / 9

meester Hans

Ik ben meester Hans, verantwoordelijk voor ICT en klasondersteuning. In de klas wil ik dat een kind elke dag blij en zonder zorgen de klas kan binnenstappen. Ik werk met de hele groep graag aan een fijne klassfeer, waarin we met plezier dingen bijleren.
Als ICT-coördinator geef ik computerles aan alle kinderen van de Zonnebloem. Daarnaast zorg ik ook dat de PC's op school in orde zijn, dat Smartschool naar behoren werkt en dat zowel de ouders als de collega's bij mij terecht kunnen met ICT-probleempjes!

Groep Kinderverz. Kinderverz.

juf Shanah

Ik ben juf Shanah. Ik ben kinderverzorgster in de eerste kleuterklas. Daar mag ik juf Nathalie helpen met de verzorgende taken en speel ik samen met de kindjes. Maar mijn leukste taak is ervoor zorgen dat de kleuters een positief en warm gevoel hebben in de klas.

Groep L.O. L.O.

meester Gianni

Hallo, ik ben meester Gianni en geef bewegingsopvoeding in de Zonnebloem.

Ik probeer de kinderen bewust te maken van de voordelen van een gezonde, actieve en sportieve levensstijl en hen te betrekken bij het zoeken naar bewegingsvormen en sporten die zij leuk vinden.

Samen maken we er een leuk en sportief schooljaar van.

Groep Zorg Zorg

juf Nathalie

Ik geniet ervan om kinderen dat extra duwtje in de rug te geven zodat ze dat stapje meer durven zetten, zodat ze allemaal kunnen schitteren en kunnen groeien tot zelfzekere jongeren die positief in het leven staan.